Search
Close this search box.

Lunchföreläsning den 4 september

Den 4 september klockan 12:00-12:45 erbjuder vi en gratis digital lunchföreläsning! Föreläsningen är en kortvariant av vår mycket uppskattade utbildning ”För en inkluderande arbetsplats”. 

Målgrupp

Föreläsningen riktar sig till alla olika sorters arbetsplatser och personer på olika nivåer. Vi är alla en del av skapandet av arbetsmiljön och föreläsningen är därför relevant för både chefer och medarbetare. Föreläsningen är även utmärkt för ESF-projekt som behöver arbeta med de horisontella principerna.  Lunchföreläsningen är ett superbra tillfälle för er att kolla in om våra utbildningar är något för hela er arbetsplats.

Upplevelse- och evidensbaserat lärande

Vi använder oss alltid av upplevelsebaserat lärande på våra utbildningar. På den här lunchföreläsningen låter vi bland annat deltagarna göra ett digitalt bingo-spel som bygger på övningen ”privilegie walk” för att väcka tankar och synliggöra normer. Vi har utvecklat system som gör det möjligt att engagera publiken oavsett antal deltagare eller om det sker digitalt. Våra föreläsningar är därför aldrig tråkiga, vi pratar om allvarliga saker utan att det känns hopplöst. Bli inte förvånad om du både skrattar och gråter! Vi blandar övningar, filmklipp och personliga erfarenheter för att väcka tankar och engagemang.

Anmäl dig här

Lunchföreläsningen är kostnadsfri för en person per verksamhet. I god tid innan föreläsningen skickar vi dig en länk. Föreläsningen körs  i webbläsaren och du behöver inte ladda ner något program. Anmäl dig via formuläret.

Bild på Maria och David på kontoret
Rulla till toppen

Utbildningar

Material