Öppen föreläsning i Västerås: Skapa fler möjligheter – jämställdhet i praktiken

batmanpappa

Efter två fullbokade öppna föreläsningar i Stockholm, en i Göteborg och en i Malmö med fantastiska utvärderingar har vi nu bokat Culturen i Västerås för att kunna erbjuda samma föreläsning i Västmanland.  Så boka in den 28 november i era kalendrar och anmäl er så fort som möjligt HÄR.

Föreläsningen riktar sig till; föräldrar, pedagoger, mor- och farföräldrar, kompisar, tanter och farbröder – helt enkelt till alla som möter barn!

  • Vad innebär ett jämställt bemötande av barn?
  • Hur påverkar ojämställdhet barnens utveckling och identitetsskapande?
  • Hur kan vi ge barn fler möjligheter?

På föreläsningen varvas grundläggande genusteori med humor och vardagsnära exempel på hur ojämställdhet tar sig uttryck. På föreläsningen får du tips och idéer för förändring, en verktygslåda för att skapa fler möjligheter! En modell för hur vi kan jobba praktiskt med jämställdhet – jämställdhetshjulet – presenteras. Jämställdhetshjulet innehåller metoder som passar lika bra utanför förskolan/skolan. Det handlar om hur vi kan möta barnen på ett jämställt sätt men även hur vi kan undvika vanliga fällor som skapar ojämställdhet.

Föreläsningen hålls av David Flato och Maria Hulth som arbetar med jämställdhetsutbildning och driver företaget Jämställt.  Läs mer om föreläsarna.

NÄR?
28 november kl 18:30-20:30

VAR?
Culturen, Sintervägen 6, Västerås

PRIS
Kostnad privatpersoner: 200 kr
Kostnad personal förskola/skola: 250 kr vid fler än 5 personer annars är priset 400 kr per person.
(Priset är inklusive moms)

TILLGÄNGLIGHET: Lokalen har hörslinga och tillgängliga toaletter. Vi vill arbeta tillgängligt så meddela oss om dina behov så kan vi förhoppningsvis lösa det.

ANMÄLAN: Anmälan till föreläsningen görs i detta FORMULÄR

Anmälan är bindande och faktura kommer att skickas ut inom en vecka efter anmälan. Det går att få fakturan skickad till en annan fakturadress.

BILJETTER: Vi kommer att skicka ut biljetter via mejl i god tid innan föreläsningen.

 

För frågor mejla: info@jamstallt.se