Företag, myndigheter och ESF-projekt

Alla utbildningar kan göras digitalt! Vi har metoderna att engagera publiken oavsett om vi föreläser på plats eller på distans! Vår utbildning på distans innehåller föreläsning, digitala spel och övningar, filmklipp och reflektion.  Passar utmärkt för arbetsplatser där många arbetar hemma under Corona. Ett bra tillfälle för kompetensutveckling och samarbetskapande för medarbetarna i en tid med social distansering!

Vi utbildar alltifrån företag till organisationer, koncerner och myndigheter. Vi är ofta med i ESF-projekt och säkerställer de horisontella principerna.

Vi erbjuder workshops, föreläsningar, handledning, processledning, lönekartläggningar och planer för aktiva åtgärder. Det kan vara i form av en enskild föreläsning, kartläggning eller ett längre projekt. Innehållet i insatsen anpassas efter er verksamhet samt efter era förkunskaper och önskemål. Under alla våra utbildningar är deltagarnas egna tankar och erfarenheter viktiga eftersom arbetet med jämställdhet, normkritik och mångfald till stor del handlar om att förändra både verksamheten och sig själv.

Genom att arbeta för ett jämlikt arbetsklimat kommer ni som företag, organisation eller verksamhet att öka er kreativitet och effektivitet. Med detta perspektiv kommer ert varumärke att stärkas och ni kan rikta er mot nya potentiella kunder. Här ser ni våra olika utbildningar och andra tjänster för att arbeta med jämställdhet, normkritik och mångfald i företag och organisationer. Klicka på nedanstående länkar för att läsa om de olika utbildningarna och vad vi kan erbjuda din verksamhet.

Digital utbildning: För en inkluderande arbetsplats
Normmedvetenhet och inkludering i praktiken
Jämställdhet i praktiken!
Härskartekniker och bekräftartekniker
HBTQ och normer – för ett inkluderande bemötande
DIPLOMERING
En arbetsplats fri från sexuella trakasserier och kränkningar. #metoo
Att följa lagens krav på aktiva åtgärder
Lönekartläggning