Digital utbildning: För en inkluderande arbetsplats

Utbildning på distans med engagerande metoder och inspirerande föreläsare. Hur skapar vi en mer jämställd och inkluderande arbetsplats?

Passar utmärkt för alla arbetsplatser. Ett bra tillfälle för kompetensutveckling och samarbetsskapande för medarbetarna på ett tidseffektivt sätt! Vi har fått väldigt fina utvärderingar – vi är helt enkelt bra på att föreläsa och få deltagarna engagerade och aktiva, även på distans!

”Pålästa och inspirerande föreläsare, kul med den digitala övningen i telefonen!”

Genom humor och vardagsnära exempel kan vi få upp ögonen för de normer som kan försvåra och exkludera. Föreläsningen ger aha-upplevelser, skapar engagemang och ger praktiska metoder för hur vi kan skapa en arbetsplats där alla känner sig välkomna. En arbetsplats som är inkluderande på riktigt hjälper oss att rekrytera och behålla kompetent personal. Dessutom kan vi nå fler målgrupper med exempelvis inkluderande kommunikation. Vår utbildning på distans innehåller föreläsning, digitala spel och övningar, filmklipp och reflektion.

”Proffsigt. Tydligt, koncist och välpresenterat. Lagom interaktion med åhörarna.”

”Bra att det var en mix av teori och praktiska övningar. Att föreläsarna tog upp konkreta exempel på normer som vi har svårt att se för att vi är mitt i dem”

Kontakta oss för mer information: info@jamstallt.se eller ring på 073-685 44 54

Föreläsare Maria Hulth och David Flato