Nyhetsbrev november

Hösten börjar gå mot kallare tider och på Jämställt har vi nu fått vrida upp elementen, ta på oss tofflorna och tända värmeljusen på morgonmötena. Vi på jämställt längtar redan efter att solen tittar fram och har därför börjat planera inför våren. Om ni vill ha ert favoritdatum så är det dags att boka utbildningar redan nu.

Ett tips är att boka vår populära utbildning i normkreativa förhållsningssätt i förskolan och skolan. Forskning visar att ett nomkrtistikt synsätt minskar kränkningar och mobbing samt leder till att studiemotivationen och självkänslan hos barn och elever ökar. Med hjälp av ett normkreativt förhållningssätt har vi möjlighet att skapa en bra arbetsmiljö för oss alla. Vi skickar med vår checklista ”Normkritiskt bemötande” så kan ni tjuvstarta arbetet nu på en gång. Vi kan även rekommendera våra handledningar och hjälper er gärna att starta upp nätverksgrupper. Vi har bland annat arbetat med nätverk i Bagarmossen, Kista-Rinkeby, Solna och på Södermalm.

För att peppa er alla fantastiska pedagoger och föräldrar den sista biten innan terminsavlutning har vi snickrat ihop två olika paketerbjudanden:

Paket 1)

Möjlighetsmemo

+ bok 100 möjligheter istället för 2

Paketpris:300 kr

 

Paket 2)

Bok: Motivera mera

+ Bok:En jämställd förskola & skola

+ Filmen: För en jämställd skola

Paketpris:350 kr

Beställ Här! Till de 30 första som beställer skickar vi även med en överrasknigsbok. Allt material från Jämställt är självklart klimatsmart.

Ni har väl inte missat att årets leksakskatalog äntligen visar barn som leker tillsammans oavsett kön och där alla barn får vara omvårdande och ta hand om dockorna samt modiga och klättra i borgar. Den rosa färgen är inte längre en farlig färg som killar skall hålla sig borta ifrån utan en färg som får symbolisera en viss typ av omvårdande lek. Nästa år kanske actiondockorna får vara med i de omvårdande lekarna också. Vi längtar efter att få se Spiderman som förälder och är nyfikna på hur Spiderman barnen kommer att se ut.

 

Allra bästa hälsningar

Lina-Lea, Magdalena och Kristina

Ps. Följ oss gärna på Facebook och Instagram@JAMSTALLT där vi uppdaterar vad vi gör och om olika gratis seminarier.

Kommentarer inaktiverade.