Nyhetsbrev februari

Efterfrågan på våra populära jämställdhetsutbildningar och handledningar har ökat enormt. Jag kan därför med glädje presentera en ny utbildare David W Flato och en gammal goding Maria Hulth som jag samarbetade med under 2006 och 2007. David W Flato arbetar som gymnasielärare och jämställdhetskonsult och är utbildad genuspedagog. Han har skrivit boken Motivera Mera! Möjligheternas pedagogik som kommer ut nu under våren. Maria Hulth är utbildad genusvetare och etnolog. Hon har en bred kompetens inom likabehandlingsområdet. Maria har skrivit rapporten Det osynliga regnbågsbarnet.

På Allt om barn hittar du en rykande färsk intervju med mig om Genusfällor. Läs artikeln här.

Sist men inte minst vill jag passa på att tipsa om en intressant föreläsning den 30 mars på ABF Stockholm som handlar om läromedel i historia ur ett jämställdhetsperspektiv. Föreläsningen börjar kl. 18:00 och det är fri entré.

Bästa hälsningar

Kristina Henkel, Jämställt.se

Kommentarer inaktiverade.