Jämställt på Pride

På onsdag den 29 juli är det familjedagen på Pride. Jämställt har en installation i kungsträdgården om genusfällor och genuskrux och klockan 14:00 pratar jag, Kristina Henkel, på lilla scenen i Kungsträdgården om nya boken Ge ditt barn 100 möjligheter istället för 2. Boken finns att köpa till Pride specialpris och det är gratis att komma till seminariet.

Därefter klockan 15-16:00 ordnar jag tillsammans med Foff sthlm (Forum för feministiska föräldrar) en verkstad för stora och små kring ordet Stjärnfamilj. En stärnfamilj är en familj där respekt, kärlek och omtanke är viktigare än formen eller de biologiska banden. Det vill säga en familj där alla kan känna sig inkluderade oavsett om de är en, två eller fyra föräldrar. Läs mer om Stärnfamilj på facebook eller kom och lyssna på Foff:s seminarium klockan 16:45 på Pride onsdag 29 juli på Bryggan.

Du kan läsa mer om Pride och se hela programmet här

www.stockholmpride.org

Välkommen!

Kommentarer inaktiverade.