UR:s programserie Små barn stora rättigheter

Söndag 18/5 kl. 19:30 Ta inte ifrån lägg till!

Jämställdhetsarbete i förskolan handlar inte om att gör flickor till pojkar och tvärtom. Det handlar om att öka – inte begränsa – barnens möjligheter. I programmet får du följa Kristina Henkel i hennes arbete med jämställdhet.

Se även de andra delarna i serien som handlar om bland annat konsten att inte säga nej och arbetet med likabehandling. Läs mer om programmen här www.svt.se

Artikel i tidningen Arbetaren

I tidningen Arbetaren som kommer ut v. 22 kommer det en bra artikel om jämställdhetsarbete med små barn och hur man kan arbeta för att motverka heteronormen i förskolan.

Tävling – ditt bästa jämställdhetstips!

Sen vill jag bara påminna att det fortfarande går att skicka in bidrag till tävlingen ”Ditt bästa jämställdhetstips”. Vi behöver ha ditt/ert bidrag senast den 21:a maj. Beskriv kortfattat ditt/ert jämställdhetstips plus en motivering varför det är bra. Bifoga gärna en bild som illustrerar tipset. Maila ditt bidrag till tavling@jamstallt.se. Läs mer om tävlingen och de fina priserna här:

Kommentarer inaktiverade.