Föräldraundersökning i samarbete med OLIKA förlag

I samarbete med OLIKA förlag genomför Jämställt.se en undersökning vars syfte är att ta reda på vad du som förälder upplever som viktigt men även svårt i ditt föräldraskap när det gäller genus och jämställdhet. Detta gör vi för att öka kommunikation och samarbete mellan föräldrar och förskolor i dessa frågor, så ta din chans och var med och påverka! Läs mer om undersökningen och var med och svara på frågor här

Snippa på V-Day

Den 29 mars på Teater Pero Sveavägen 114 arrangeras V-day för tredje året i rad i Sverige. V-Day är en ideell rörelse som syftar till att samla in pengar till projekt som jobbar mot våld mot kvinnor och flickor och för att öka medvetenheten och kunskapen om detta. Kl. 13:40 pratar jag om vikten av att alla använder ett gemensamt namn för flickors kön som en del på vägen mot ett mer jämställt samhälle. Läs hela programmet här och mer om V-day på bloggen: www.vdaysthlm.blogspot.com.

Välkommen!

Kristina Henkel, Jämställt.se

Kommentarer inaktiverade.