Gratis digital lunchföreläsning

Den 10 februari kl 12:00-12:45 ger vi föreläsningen ”För en inkluderande arbetsplats” med engagerande metoder och inspirerande föreläsare.

Anmäl dig här: anmälningsformulär

Föreläsningen är en kortvariant av vår mycket uppskattade föreläsning ”För en inkluderande arbetsplats”. Utbildningen är kostnadsfri för en person per verksamhet och är ett superbra tillfälle för er att kolla in om våra utbildningar är något för hela er arbetsplats. Föreläsningen passar alla olika sorters verksamheter från förskolan till byggbolaget och myndigheter.

”Pålästa och inspirerande föreläsare, kul med den digitala övningen i telefonen!”

Genom humor och vardagsnära exempel kan vi få upp ögonen för de normer som kan försvåra och exkludera. Föreläsningen ger aha-upplevelser, skapar engagemang och ger praktiska metoder för hur vi kan skapa en arbetsplats där alla känner sig välkomna. En arbetsplats som är inkluderande på riktigt hjälper oss att rekrytera och behålla kompetent personal. Dessutom kan vi nå fler målgrupper med exempelvis inkluderande kommunikation. Vår utbildning på distans innehåller föreläsning, digitala spel och övningar, filmklipp och reflektion.

Hur deltar jag?

Vi kör via en plattform som heter Samba. Inga nedladdningar krävs utan du deltar via webbläsare (helst google chrome). För bästa upplevelse använder du datorn och har med dig en mobil för att kunna spela ett spel och för att svara på frågor. Anmäl dig i formuläret nedan så mejlar vi dig en länk när det närmar sig!

Lunchföreläsningen är kostnadsfri.

Anmäl dig här: anmälningsformulär

Om föreläsningar med Jämställt

Vi på Jämställt har sedan 2006 erfarenhet att på ett roligt, inspirerande och kunnigt sätt förmedla kunskaper om jämställdhet, normkritisk pedagogik och inkludering. Under pandemin har vi ställt om nästan hela vår föreläsningsverksamhet till den digitala formen med fantastiska utvärderingar. Vi har tagit fram ett koncept där deltagarna engageras och är delaktiga.

Föreläsare

Föreläsare är Maria Hulth och David Flato som båda är mycket uppskattade föreläsare med lång erfarenhet av dessa frågor. Läs mer om utbildarna här.

Bild på Maria Hulth och David Flato

”Engagerade föreläsare som kopplade ihop föreläsningen med situationer i deras eget liv”

”FANTASTISK föreläsare och FANTASTISKT bra och tankeväckande innehåll! Både skratt och gråt, många tankar.”

”Superbra att det var interaktivt, dvs. en blandning av prat och spel. Mycket bra och engagerande övningar!”

Sagt om digitala föreläsningar med Jämställt